Az autó ablakaira felhelyezett Sun-Set autóárnyékolók megvédik az autó utasait a nap káros és kellemetlen hatásaitól. Az árnyékolók kiszűrik a zavaró napsugarat, megvédik a káros UV sugárzástól és lényegesen csökkentik az autó belső terének a felmelegedését. Mindezek mellett védik autóját kíváncsi tekintetek elől és egyedi, stílusos megjelenést biztosítanak.

A Sun-Set árnyékolókat a hátsó üléssor oldalablakaira, a csomagtér oldalablakaira és a hátsó ablakra lehet felhelyezni. Egy szett tartalmazza az előbb felsorolt ablakokra az összes árnyékolót.

Mert működésében teljesen más. Sokkal jobb a hatásfoka, mint a fóliának, ha az elsődleges cél, hogy az autó hátsó üléssorát védjük a nap és a hő zavaró hatásai ellen. Az ablakokat az árnyékoló használata mellett leengedhetjük. Ellenben a fóliával az árnyékolás megmarad, mert nem az üvegre, hanem kis kapcsok segítségével magára a keretre rögzítjük. Így az ablakokat akár menet közben is leengedhetjük, a káros sugarak, a hő és rovarok kint maradnak.

Az árnyékolók felhelyezésével autója esztétikus megjelenése megmarad, sőt az Sun-Set árnyékoló használatával autóját egyedivé-stílusosabbá teheti. Az árnyékolás hatásfoka nagyságrendekkel nagyobb, mint a tapadókorongos sötétítőké. A Sun-Set árnyékolók minden ablakra felhelyezhetőek és nem akadályozzák az ablak mozgatását, így frissítő szellőztetésre is van lehetőség, akár menet közben is. Biztonságosan rögzíthető, de bármikor könnyedén eltávolítható.

Mindenekelőtt saját kezűleg :-). A csomaghoz kapott telepítési útmutató segítségével a Sun-Set autóárnyékoló könnyedén és egyszerűen felhelyezhető. Felhelyezése nem igényel semmilyen furást és nem okoz semmilyen maradandó sérülést. Először a rögzítő kapcsokat belepattintjuk az autó ablakkeretébe, majd egyszerűen beleillesztjük az árnyékolót. A rögzítő kapcsokból az árnyékoló bármikor kivehető, majd egy mozdulattal újra visszahelyezhető.

Az UV- és hővédő tulajdonsága miatt a Sun-Set autóárnyékoló megvédi az autó belterének műanyag részeit valamint kárpitozását.

Minden Sun-Set árnyékolóra 12 hónap garancia vonatkozik.

Igen. A Sun-Set árnyékolók teljesen méretpontosak, az adott autótípushoz lettek kialakítva. Teljesen gyári hatásúak, mintha az autó eredeti gyári felszereltségéhez tartoznának.

Nem. Az árnyékolók használata nem akadályozza az ablakok mozgatását. Sőt az ablakokat akár menet közben is leengedhetjük. Bizonyos típusoknál azonban (nagy felületű ablakoknál) korlátozva van a menet közbeni ablak leengedés mértéke. Ezekben az esetekben az ismertetőben ez külön jelezve van. Az árnyékoló további előnye, hogy leengedett ablakoknál egyfajta szúnyoghálóként funkcionál, megakadályozva a rovarok bejutását az autóba.

Természetesen, az árnyékolóba károsodást nem okoz. Sőt további előnye, hogy a Sun-Set árnyékolók használatával megakadályozható az autó ablakainak a párásodása is.

A Sun-Set árnyékolók bármikor egyszerűen eltávolíthatóak. A szetthez járó táskába visszatehetjük és ha a csomagtartóban magunkkal visszük, akkor bármikor újra felhelyezhetjük. Az árnyékolókat rögzítő kapcsok sem hagynak semmilyen maradandó nyomot, vagy sérülést, tetszés szerint ezek is bármikor eltávolíthatóak.

Nyugat Európai országokban ez egy elterjedt autóárnyékolási megoldás. A terméket Európában Nagy-Brittaniában gyártják szigorú előírásoknak megfelelően. Maga az árnyékoló műanyagból készül, ami egy erős drótszerű keretre van felrögzítve.

A szett zipzárral nyitható táskában kapható, mely tartalmazza az autó hátsó részében található összes ablakhoz az árnyékolót (az autó„B” oszlopától hátrafelé az összes ablakra, beleértve a hátsó szélvédőt és minden oldalablakot), a felrakáshoz szükséges kapcsokat és kellékeket valamint használati útmutatót képekkel. Ha az árnyékolót az ablakról le szeretnék venni a szetthez járó táskába visszatehetjük, és elhelyezhetjük az autó csomagtartójába.

0