Az alábbi videók és képek szemléltetik a Sun-Set napvédő autóba történő felhelyezési variációit. Autótípusonként a rögzítési módok különbözőek lehetnek. A napvédő autóba történő rögzítési módját minden esetben az autó kialakítása befolyásolja. Azonban bármilyen rögzítési módot is igényel az autó jellege, a közös jellemző az, hogy a napvédő autóba történő felszerelése semmilyen fúrást vagy maradandó sérülést nem okoz. Az árnyékoló rögzítési módjára vonatkozó kérdéseit felteheti a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén.

Autóárnyékoló rögzítő kapocs felszerelése a gumiszigetelés alá

Autós napvédő rögzítőinek felszerelése az ajtó gumiszigetelése alá

Az autós napvédő rögzítésének felszerelése érdekében az ajtó gumiszigetelését óvatosan húzza félre. A gumiszigetelés alatti fém keretre helyezze fel a rögzítő kapcsokat. A kapcsok felhelyezése után helyezze vissza a gumiszigetelést. Az autós napvédő egyszerűbb le és felszerelése miatt, ha szükséges, akár finoman változtathat a rögzítő kapcsok helyzetén.

Autóárnyékoló rögzítő kapocs felszerelése az árnyékolóra

Napellenző autóba történő felszerelése az árnyékolón lévő rögzítő kapcsokkal 

A napellenző autóba történő felszerelése előtt elsőként, a megfelelő illeszkedés miatt, az árnyékolót kapcsok nélkül próbálja a helyére. A napellenző autóba történő beszereléséhez helyezze a kapcsokat az árnyékolóra. Ezután óvatosan illessze a helyére az árnyékolót. A napellenző autóba való egyszerűbb le és felszerelése miatt, ha szükséges akár finoman változtathat a rögzítő kapcsok helyzetén.

Autóárnyékoló öntapadós rögzítő kapocs felszerelése

Sun-Set napfényvédő autóba történő felszerelése öntapadós rögzítő kapcsok segítségével 

A napfényvédő autóba történő felszerelése előtt próbálja oda az árnyékolót, hogy megfelelően illeszkedjen! A napfényvédő autóba történő beszereléséhez elsőként a használati utasításban megjelölt helyeken jelölje be pl. filctollal az ajtó keretén a kapcsok helyzetét. Utána alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a felületet a mellékelt tisztítókendő segítségével. A tisztítás után távolítsa el a védőfóliát a rögzítő kapcsok hátoldaláról, majd ragassza a kapcsokat a megfelelő helyekre. 1 percen keresztül erősen nyomja a kapcsokat a felülethez. A ragasztás és a napfényvédő autóba történő beszerelése között a teljes száradás miatt el kell telnie 24 órának!

Napvédő felhelyezése az oldalablakokra

A rögzítő kapcsokat helyezzük az ablakkeret megfelelő pontjaira…

…majd az árnyékolót helyezzük a rögzítő kapcsokba

Napvédő felhelyezése a csomagtér oldalablakaira

A kapcsokat itt magára az árnyékolóra rögzítjük, majd az árnyékolót egyszerüen a helyére pattintjuk.

Napvédő felhelyezése a hátsó ablakra

A kapcsokat rögzítsük az árnyékolóra, majd a napvédőt illesszük a helyére.

0