Gyakran Ismételt Kérdések

1 - Mire jó a Sun-Set autóárnyékoló?

Az autó ablakaira felhelyezett Sun-Set autóárnyékolók megvédik az autó utasait a nap káros és kellemetlen hatásaitól. Az árnyékolók kiszűrik a zavaró napsugarat, megvédik a káros UV sugárzástól és lényegesen csökkentik az autó belső terének a felmelegedését. Mindezek mellett védik autóját kíváncsi tekintetek elől és egyedi, stílusos megjelenést biztosítanak.

2 - Hova lehet a Sun-Set árnyékolókat felhelyezni?

A Sun-Set árnyékolókat a hátsó üléssor oldalablakaira, a csomagtér oldalablakaira és a hátsó ablakra lehet felhelyezni. Egy szett tartalmazza az előbb felsorolt ablakokra az összes árnyékolót.

3 - Miért a Sun-Set autóárnyékolót válasszam fólia helyett?

Mert működésében teljesen más. Sokkal jobb a hatásfoka, mint a fóliának, ha az elsődleges cél, hogy az autó hátsó üléssorát védjük a nap és a hő zavaró hatásai ellen. Az ablakokat az árnyékoló használata mellett leengedhetjük. Ellenben a fóliával az árnyékolás megmarad, mert nem az üvegre, hanem kis kapcsok segítségével magára a keretre rögzítjük. Így az ablakokat akár menet közben is leengedhetjük, a káros sugarak, a hő és rovarok kint maradnak.

4 - Miért a Sun-Set autóárnyékolót válasszam a tapadókorongos árnyékoló helyett?

Az árnyékolók felhelyezésével autója esztétikus megjelenése megmarad, sőt az Sun-Set árnyékoló használatával autóját egyedivé-stílusosabbá teheti. Az árnyékolás hatásfoka nagyságrendekkel nagyobb, mint a tapadókorongos sötétítőké. A Sun-Set árnyékolók minden ablakra felhelyezhetőek és nem akadályozzák az ablak mozgatását, így frissítő szellőztetésre is van lehetőség, akár menet közben is. Biztonságosan rögzíthető, de bármikor könnyedén eltávolítható.

5 - Hogyan helyezhető fel az autóárnyékoló?

Mindenekelőtt saját kezűleg :-). A csomaghoz kapott telepítési útmutató segítségével a Sun-Set autóárnyékoló könnyedén és egyszerűen felhelyezhető. Felhelyezése nem igényel semmilyen furást és nem okoz semmilyen maradandó sérülést. Először a rögzítő kapcsokat belepattintjuk az autó ablakkeretébe, majd egyszerűen beleillesztjük az árnyékolót. A rögzítő kapcsokból az árnyékoló bármikor kivehető, majd egy mozdulattal újra visszahelyezhető.

6 - Védeni fogja a Sun-Set autóárnyékoló az autóm belsejét?

Az UV- és hővédő tulajdonsága miatt a Sun-Set autóárnyékoló megvédi az autó belterének műanyag részeit valamint kárpitozását.

7 - Mennyi garancia vonatkozik rá?

Minden Sun-Set árnyékolóra 12 hónap garancia vonatkozik.

8 - Minden autótípushoz különböző árnyékolók kaphatóak?

Igen. A Sun-Set árnyékolók teljesen méretpontosak, az adott autótípushoz lettek kialakítva. Teljesen gyári hatásúak, mintha az autó eredeti gyári felszereltségéhez tartoznának.

9 - Megsérülhet-e az árnyékoló az ablakok mozgatása közben?

Nem. Az árnyékolók használata nem akadályozza az ablakok mozgatását. Sőt az ablakokat akár menet közben is leengedhetjük. Bizonyos típusoknál azonban (nagy felületű ablakoknál) korlátozva van a menet közbeni ablak leengedés mértéke. Ezekben az esetekben az ismertetőben ez külön jelezve van. Az árnyékoló további előnye, hogy leengedett ablakoknál egyfajta szúnyoghálóként funkcionál, megakadályozva a rovarok bejutását az autóba.

10 - Használható-e az ablakfűtés a Sun-Set árnyékoló felhelyezése mellett?

Természetesen, az árnyékolóba károsodást nem okoz. Sőt további előnye, hogy a Sun-Set árnyékolók használatával megakadályozható az autó ablakainak a párásodása is.

11 - Le lehet-e szedni a Sun-Set árnyékolókat?

A Sun-Set árnyékolók bármikor egyszerűen eltávolíthatóak. A szetthez járó táskába visszatehetjük és ha a csomagtartóban magunkkal visszük, akkor bármikor újra felhelyezhetjük. Az árnyékolókat rögzítő kapcsok sem hagynak semmilyen maradandó nyomot, vagy sérülést, tetszés szerint ezek is bármikor eltávolíthatóak.

12 - Mennyire tartós?

Nyugat Európai országokban ez egy elterjedt autóárnyékolási megoldás. A terméket Európában Nagy-Brittaniában gyártják szigorú előírásoknak megfelelően. Maga az árnyékoló műanyagból készül, ami egy erős drótszerű keretre van felrögzítve.

13 - Mi tartalmaz egy csomag?

A szett zipzárral nyitható táskában kapható, mely tartalmazza az autó hátsó részében található összes ablakhoz az árnyékolót (az autó„B” oszlopától hátrafelé az összes ablakra, beleértve a hátsó szélvédőt és minden oldalablakot), a felrakáshoz szükséges kapcsokat és kellékeket valamint használati útmutatót képekkel. Ha az árnyékolót az ablakról le szeretnék venni a szetthez járó táskába visszatehetjük, és elhelyezhetjük az autó csomagtartójába.